Hyr hela sagobyn med slott för 20 000 kr per natt – se bilderna 

I den pittoreska italienska byn finns ett medeltida slott, teater, hotell och restauranger. Nu kan du hyra allt för 20 000 kronor per natt och bjuda ner alla du känner. 
200 vänner får plats – det är bara 100 kronor per person och natt för ett exotiskt dygn med egen by.

Den sagolika bergsbyn Petritoli har stått på berget sedan medeltiden och tiden ser fortfarande ut att ha stått stilla. Ljusa stenhus trängs längs de stenlagda gränderna och centralt finns ett stort välbevarat slott och en barockteater. Här även en piazza, ett litet kloster och den stor vinkällare. 
Marche är en bergig region, placerat vid adriatiska havet och huvudstaden är Ancona. Om man är badsugen så ligger havet bara en kvart bort med bil.

Allt – precis allt – går att hyra genom en bokningssakt som specialiserat sig på stora gruppresor. Det är oklart om alla invånare i Petritoli måste lämna sina hem när 200 svenskar stormar in för att ha fest, eller om byn står tom och väntar på att gäster ska komma.

Den sagolika bergsbyn Petritoli.

För 20 000 kronor per natt finns det plats för 200 gäster att sova över här – och göra alla aktiviteter som staden bjuder på. Om ni delar på kostnaden så blir det bara 100 kronor per person.
Det finns totalt 98 sovrum fördelat på byns små lägenheter, gästrum och en lyxvilla. De flesta rummen utlovas vara alldeles speciella – med antika möbler, stenväggar och öppen spis. Och så finns det swimming pool, ett fitness center och spa.

I byn kan du och dina vänner kliva in i kaféer, glassbarer och ett flertal restauranger. 
”Petritoli är perfekt för en stor släktträff eller ett jobbevent. Här trivs man, oavsett om man vill upptäcka den vackra omgivningen eller bara stanna i byn och njuta” skriver arrangören Group Accomodations.

Man kan själv avgöra om man vill delta i arrangemang som matlagningskurs, vinprovning eller en guidad tur till vinodlingarna. Det finns även guider som kan ta dig med på vandringar till andra medeltidsbyar. Man kan även rida på hästar, låna en cykel eller spela golf.

”Och när det kommer till mat så kommer ni att skämmas bort med hjälp av en rad olika restauranger och trattorier som erbjuder autentisk italiensk mat med lokala råvaror” lovar arrangören.
Nu behöver du bara få ihop 200 vänner. För en sån här chans vill du väl inte missa?

Här är länk till arrangören

Ett av de 98 sovrummen i byn.
Fin plats att bada på.
Ett av byns sovrum som erbjuds till gäster.
Petritolis slott.
Vinodlingar strax nedanför bergsbyn Petritoli.
20 000 kr per natt för att hyra hela byn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *