Ger 200 000 kronor i rabatt på splitternya bostäder

Om du slår till snabbt den här veckan så får du en en rejäl rabatt på 200 000 kronor. Men då ska du köpa en bostadsrätt i Slaka, strax utanför Linköping. Det är bostadsutvecklaren OBOS som står för det generösa erbjudandet. 
–Vi vill att så många som möjligt ska ha chans att köpa en bostad i det här mysiga området, säger Karl Braune, projektutvecklare OBOS Sverige.

OBOS säljtartar nya bostadsrätter i Slaka, bara 15 minuter från centrala Linköping. För att möjliggöra för fler att köpa en bostad erbjuder OBOS 200 000 kronor i rabatt för medlemmar som köper ett tvåplanshus den första veckan.
–Vi vill att så många som möjligt ska ha chans att köpa en bostad i det här mysiga området. Erbjudandet är exklusivt för våra medlemmar och vi är väldigt glada över att kunna ge den här typen av rabatt när många har svårt att få kalkylen att gå ihop, säger Karl Braune, projektutvecklare OBOS Sverige.

I lantliga Slaka bygger OBOS enplanshus på 77 kvadratmeter och tvåplanshus på 107 kvadratmeter. Tvåplanshusen ska passa den mindre barnfamiljen med sina öppna sociala ytor på nedre våningen, och två till tre sovrum en trappa upp. Enplanshusen däremot är ett  alternativ för den som hellre slipper trappor och vill ha ett bekymmersfritt och lättskött boende.

Båda hustyperna får uteplats både på fram- och baksidan och två parkeringsplatser per bostad. Kvarteret ramas in av varierande färgsättningar som bevarar den lantliga känslan, enligt OBOS. Förskola och skola upp till årskurs 6 finns i området, samtidigt är det bara 15 minuter till Linköpings utbud.
– I Slaka bor du lagom mycket på landet, mitt i naturen men samtidigt med närhet till allt du behöver i din vardag. Du som jobbar i stan tar dig dit på nolltid med bil eller buss. Busshållplats finns rakt utanför dörren – smidigare blir det inte! säger Karl Braune.

Försäljningen av de 20 bostäderna startar den 23 maj med ett frånpris på 2 350 000 kr kronor. Medlemmar i OBOS har förtur till att teckna avtal och inflyttning beräknas starta våren 2025.

Enplanshus för äldre – här är det lättare att röra sig.
Så här ska vardagsrummen se ut.
Kök och matdel.

Fakta om erbjudandet
OBOS erbjuder alla som är, eller blir, medlemmar en rabatt på tvåplansradhusen (107 kvm) med 200 000 kronor. Detta gäller endast medlemmar som tecknar avtal första veckan efter säljstart (23 – 30 maj). OBOS erbjuder även erbjuda de tio första som köper en bostad att bo avgiftsfritt det första året.

OBOS är en av Sveriges största bostadsutvecklare, med över 150 000 sålda bostäder sedan starten 1927.